Monday, February 12, 2018

Top 10 barbosi din golful profesionist

Trendul barbilor celebre din golful profesionist coincide cu trendul culorilor din 2018 si culmineaza in majoritate cu barbi roscate lasand in urma barbile negre brune sau grizonate.
De fapt barba in golf se instaureaza fara a mai pleca pana in zilele noastre odata cu acest stramos - emblema similar Maestrului Morihei Ueshiba barbos de asemenea, 

#1 Thomas Mitchell Morris cunoscut ca Old Tom Morris (16 Junie 1821 – 24 Mai 1908) golfer scotian nascut in St. Andrews patria golfului dupa cum se spune.

Barbile contemporane din golful profesionist fac voga emanand eleganta si stil asociat sinergic - discret cu spectacolul inedit al turneelor celebre.

Categoria barbi roscate:

#2 Graeme McDowell

Barba nord irlandeza podoaba faciala a jucatorului de PGA Tour si European Tour binecunoscut pentru sfarsitul secetei europene a turneului US Open 2010 din Pebble Beach cand a castigat turneul.

#3 Retief Goosen

Jucator sud-african, bronzat si zambitor, top 10 in Official World Golf Ranking peste 250 de saptamani intre 2001-2007. Distinctii notabile in cazul sau sunt 2 U.S. Open (2001-2004) castigate si European Tour Order of Merit (2,862,806 euro) in 2001 si 2002

#4 Shane Lowry

O figura joviala purtand cu nonsalanta podoaba faciala irlandezul Shane Lowry jucator de P.G.A Tour si European Tour pare sa fie una dintre cele mai zambitoare figuri din golful profesionist. Realizare notabila, castiga Irish Open in 2009 ca si amator.

Categoria barbi brune:

#5 Ryan Moore

Categoria barbi brune incepe cu Ryan Moore a carui barba inspicata cu ceva tuse blonde i se potriveste jucatorului ca o manusa. Ryan David Moore este jucator profesionist American jucand in P.G.A. Tour si este binecunoscut pentru numeroase succese in turnee de amatori.

#6 Joey Garber 

este prea posibil sa nu fi auzit de Joey acesta fiind mai nou in zona titanilor semi - zei ai golfului pro, cu toate acestea exceleaza la aspectul podoabei faciale denumita traditional barba iar stilul lumberjack il prinde de minune pe Joey.


Graham DeLaet este emblema tandemului Canada si barbile fac dupa cum se stie casa buna, fie de la natura cu aer patrunzator de codrii imensi, fie de la apa rece si limpede precum cristalul, e clar ca e o chestiune sinergica. Lucrurile s-au schimbat dramatic atunci cand Graham a renuntat la barba.

 #8 Lucas Glover 

Barba cu stil, se spune chiar ca Lucas ar fi regele neincoronat cu cea mai super barba din golful profesionist. Fostul castigator de U.S Open da bine cu clasa.

#9 Raphael Jacquelin 

Cu Raphael Jacquelin intram deja in zona stilului peren, calm si relaxat pare un cavaler stapan pe destinul sau si al barbii sale, Jucatorul este nascut la Lyon si este jucator profesionist francez care joaca in European Tour. A devenit profesionist dupa ce a castigat French Amateur Championship. 

#10 Alvaro Quiros 

Categoria hidalgos cu iz antic face nota distincta cu Alvaro Quiros, barba sa neagra precum taciunele inspira o calatorie imaginara in timp. Nascut in Guadiaro Cadiz acesta devine jucator profesionist in 2004.


_________________________________

Mentiuni Speciale:

*Hunter Mahan 

Jucatorul profesionist American de P.G.A Tour mentine scorul culorilor cu barba sa roscatica de-a binelea crescand dupa legile ei aparent de nestapanit inpredominanta cromatica super originala.

*Thomas Bjorn 

Barba policroma fundamental roscata inspicata cu fire brune si chiar carunte ale celui mai de succes jucator de golf danez castigatorul a 15 turnee mondiale ale European Tour face nota personala in galeria castei.

*Jeff Langum 

Jeff Langum apare intre mentiunile speciale pentru faptul notabil ca este detinatorul celei mai grozave barbi (2013 World Beard & Moustache Championships), este de departe si distinct cel mai bun la cresterea naturala a parului facial. Aparent nu pare sa aiba vreo legatura cu golful insa Jeff Langum este un jucator avid de golf adapostindu-si barba in tricou ca sa nu-i stea in cale in timp ce joaca.

No comments:

Post a Comment

Sfatul zilei pentru barbosi

Nu ai o barba, porti o barba care are o viata a ei cu acordul tau! Alege cel mai dorit balsam de barba aici :